انتخاب نماینده ایران به عنوان رییس جدید انجمن جهانی پارک های فناوری و نواحی نوآوری در غرب آسیا و شمال آفریقا

به گزارش گالری ابزار زیبا، امین رضا خالقیان، مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل پارک فناوری پردیس به عنوان رییس جدید انجمن جهانی پارک های فناوری و نواحی نوآوری (IASP) در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا انتخاب شد.

انتخاب نماینده ایران به عنوان رییس جدید انجمن جهانی پارک های فناوری و نواحی نوآوری در غرب آسیا و شمال آفریقا

به گزارش گروه علم و پیشرفت گالری ابزار زیبا، پیرو فراخوان در میان پارک های فناوری و نواحی نوآوری منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا، جهت انتخاب ریاست جدید این منطقه، با توجه به نظرات و آرای گردآوری شده، امین رضا خالقیان مدیرکل ارتباطاات و امور بین الملل پارک فناوری پردیس با اکثریت آرا به عنوان نماینده این منطقه در هیأت مدیران بین المللی انجمن جهانی پارک های فناوری و نواحی نوآوری (IASP) برای 2 سال آینده برگزیده شد.

گفتنی است رییس قبلی این انجمن خانم لامیا بن مخلوف بوده است.

انجمن جهانی پارک های فناوری و نواحی نوآوری در سال 1984 تاسیس شده است و در حال حاضر مقر اصلی انجمن بین المللی پارک های علم و فناوری و مناطق نوآوری در مالاگا اسپانیا مستقر است.

این انجمن 6 زیر شاخه شامل آسیا و اقیانوسیه، غرب آسیا و شمال آفریقا، آفریقا، آمریکای لاتین، آمریکای مرکزی و اروپا دارد و ایران در بخش غرب آسیا و شمال آفریقا با 350 عضو و 115هزار شرکت فناورانه در 75 کشور حضور دارد.

گفتنی است، ماموریت این انجمن ایجاد شبکه جهانی بین پارک های علمی و مناطق نوآوری به منظور رشد، بین المللی سازی و اثربخشی اعضا است.

همچنین از جمله فعالیت های این انجمن می توان به ایجاد شبکه ای فعال از مدیران پارک های علمی، فناوری و تحقیقاتی، نوآوری ها و سایر زمینه های نوآوری، ایجاد و افزایش فرصتهای شغلی جدید برای اعضا و شرکتهای آنها اشاره نمود.

برندینگ و افزایش ارتباطات جهانی اعضا، معرفی پارک ها در مجامع و نهادهای بین المللی، یاری به توسعه پارک های جدید و مناطق نوآوری از دیگر فعالیت های این انجمن است.

منبع: خبرگزاری فارس

به "انتخاب نماینده ایران به عنوان رییس جدید انجمن جهانی پارک های فناوری و نواحی نوآوری در غرب آسیا و شمال آفریقا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتخاب نماینده ایران به عنوان رییس جدید انجمن جهانی پارک های فناوری و نواحی نوآوری در غرب آسیا و شمال آفریقا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید