پیشنهاد یک سرآشپز برای هواداران غذاهای اصیل فرانسوی
به گزارش گالری ابزار زیبا، خیلی کم اتفاق می افتد که غذای فرانسوی، بدون گوشت سرو گردد و اصولا گوشت جزء ثابت غذاهای فرانسوی است.
استیک یکی از غذاهای اصلی فرانسه است. بعضی استیک ها از قسمت نازک و آخر فیله گوساله درست می شوند. شاید استیک جزو غذاهای اصیل فرانسوی باشد.
استیک را که معمولا 220 الی 250 گرم است در روغن آفتابگردان یا زیتون بی بو بخوابانید. دانه های تازه فلفل را هم در همان زمان طبخ استیک بکوبید تا بوی فلفل حفظ گردد. استیک را از روغن بیرون بیاورید و فلفل را رویش ریخته و بکوبید. فلفل باید به درون استیک فرو رود. دقت کنید هر دو طرف استیک با فلفل مخلوط شده باشد. استیک آغشته به روغن را روی گریل بگذارید. اگر هم دوست دارید آبدار باشد به زمان دقت کنید.
مواد لازم
250 گرم فیله گوساله تازه
به میزان لازم دانه فلفل نکوبیده
به میزان لازم روغن زیتون یا آفتابگردان
منبع: همشهری آنلاین