ادویه های تاثیرگذار بر سلامتی

به گزارش گالری ابزار زیبا، خیلی جالب است که فقط با اضافه کردن مقداری از یک چاشنی جادویی تاثیرهای حیرت آوری بر روی غذا و بدن شما صورت می گیرد.بله ادویه ها پودرهای ناشناخته ای هستند که خواص اعجاب آوری دارند. در این مقاله سعی داریم تا شما را با 7 ادویه مهم برای سلامتی بدنتان آشنا کنیم.

ادویه های تاثیرگذار بر سلامتی

7 ادویه جادویی برای تقویت سلامتی

همه افراد ادویه ها را، البته بیشتر آنها را دوست دارند. ادویه ها طی هزاران سال به غذاهای ما طعم و مزه داده اند. تجارت ادویه صدها سال است که امپراتوری های دنیای را راهنمایی می نماید. ادویه جات در برهه های خاصی از تاریخ ارزشی معادل طلا برای تاجران داشته اند. امروزه خوشبختانه ما به چند شرکت انحصاری برای به دست آوردن ادویه جات موردعلاقه خود احتیاج نداریم و مجبور نیستیم نگران دزدیده شدن محموله دارچین یا پودر فلفل خود به وسیله دزدان دریایی باشیم!

برای مدت طولانی، بسیاری از مردم تصور می کردند که ادویه ها روشی عالی برای افزودن طعم منحصر به فرد و لذت بخش به غذاها هستند. با این حال، تحقیقات زیادی برای آنالیز تأثیرات مصرف ادویه جات بر روی سلامتی اجرا شده است.

ادویه جات، حتی اگر به نظر می رسد میزان کمی از آن ها در رژیم غذایی خود مصرف می کنید، منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی بسیار و بعلاوه سایر مزایای سلامتی هستند. حتی میزان نسبتا کم گیاهان خشک و تازه و ادویه جات می توانند مزایای سلامتی داشته باشند.

مریم گلی
مریم گلی یا سیج (sage)، همانطور که از نامش بر می آید، ادویه ای جادویی برای کسب دانایی نیست. اما مطالعه بر روی این ادویه نشان می دهد که به حافظه و خلق و خوی شما یاری می نماید. حتی ممکن است به افراد مبتلا به آلزایمر و سایر مسائل مربوط به زوال عقل یاری کند.
رزماری
رزماری گیاهی محبوب است که با بسیاری از غذاهای حاوی سیب زمینی و بعلاوه نان و گوشت استفاده می گردد. این گیاه علاوه بر طعم فوق العاده، دارای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات دیگری است که با باکتری ها مبارزه می نماید و ارزش غذایی گوشت پخته شده را بالا می برد.
زردچوبه
زردچوبه ادویه ای است که تا حدودی کمتر از چیزی مانند دارچین و یا جوز هندی استفاده می گردد. می توانید این ادویه را به راحتی به ماست اضافه کنید و بعلاوه طعم خوبی به مرغ و غذاهای دریایی می دهد. ترفند دیگر برای استفاده از این ادویه این است که آن را به آبی که برنج و یا حبوبات دیگر را در آن می جوشانید، اضافه کنید. چرا باید زردچوبه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید؟

به این علت که زردچوبه سرشار از ویژگی های سالم است. زردچوبه حاوی نوعی آنتی اکسیدان قوی به نام کورکومین است که تعیین شده است با سرطان و سایر بیماری های بلند مدت مبارزه می نماید. زردچوبه می تواند به عنوان عامل ضد التهاب عمل کند، سیستم قلبی عروقی را تقویت کند، و در مطالعات نشان داده شده است که به سیستم ایمنی بدن یاری می نماید.

دارچین
دارچین ادویه محبوب در آمریکا و بسیاری از نقاط دنیا است. دارچین را می توانید همراه بسیاری از غذاها و خوراکی هایی که دوست دارید بهره ببرید. این ادویه نیز سرشار از آنتی اکسیدان ها است و تعیین شده است که به بدن در تنظیم بهتر انسولین یاری می نماید و حتی با کاهش پلاک های آمیلوئیدی در بدن، آلزایمر را بهبود می بخشد.
فلفل چیلی (فلفل قرمز تند)
فلفل چیلی و بعلاوه پودر چیلی در بسیاری از غذاها استفاده می گردد. کپسایسین - ترکیب شناخته شده در فلفل قرمزهای تند - سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و می تواند به بدن در سوزاندن چربی یاری کند. بعلاوه ثابت شده است این ادویه باعث کاهش احتمال ابتلا به زخم معده می گردد و به بدن در کنترل بهتر LDL کلسترول بد خون یاری می نماید.
آویشن
آویشن ادویه سالمی است که به علت خواص ضد میکروبی اش اهمیت دارد. بعلاوه می تواند با کاهش گاز معده و سایر درد ها به هضم غذا یاری کند. آویشن را می توانید با هر غذایی از مرغ گرفته تا سبزیجات مصرف کنید.
زنجبیل
این ادویه با طعم قوی خود، طی سالها برای سرماخوردگی و آرام کردن معده استفاده شده است. اما تحقیقات اخیر نشان داده اند که زنجبیل می تواند درد و التهاب را کاهش دهد و به افرادی که از آرتریت رنج می برند یاری کند. بهتر است زنجبیل تازه بهره ببرید، اما پودر آن هم مفید است.

منبع: سایت راستینه

منبع: راسخون

به "ادویه های تاثیرگذار بر سلامتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ادویه های تاثیرگذار بر سلامتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید