طرز تهیه توگی سَرداغی؛ غذای خراسانی

به گزارش گالری ابزار زیبا، گوشت چرخ کرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعناع داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوش مزه هستند.

طرز تهیه توگی سَرداغی؛ غذای خراسانی

چی لازم دارم برای 4 تا 6 نفر:

پیازداغ 3 قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق چای خوری نمک و فلفل به میزان لازم گوشت چرخ کرده 250 گرم آب 500 میلی لیتر ارزن خوراکی بدون پوست 300 گرم عدس پخته 100 گرم کشک 250 میلی لیتر سیر داغ 3 قاشق سوپ خوری نعنا داغ 1 قاشق سوپ خوری زعفران حل کرده در آب 2 قاشق سوپ خوری

چه جوری درست میشه:

پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابه ای بریزید، گوشت را به آن بیفزایید و تابه را روی اجاق بگذارید. آنگاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید.

* اکنون 500 میلی لیتر آب به مواد بیفزایید و صبر کنید تا بجوشد. * حالا ارزن خوراکی را اضافه کنید و 20 دقیقه ی دیگر بجوشانید تا بپزد.

* سپس عدس پخته را بیفزایید و مخلوط کنید.

* بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کشک را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید.

* سپس اجاق را خاموش کنید، در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه صبر کنید.

* اینک غذا را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با سیرداغ، نعناع داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین نمایید و میل کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه توگی سَرداغی؛ غذای خراسانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه توگی سَرداغی؛ غذای خراسانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید