طرز تهیه گل پالوده برای شیرینی تمام لحظه ها
به گزارش گالری ابزار زیبا، طرز تهیه گل پالوده نیز مانند طرز تهیه کله کنجی سریع و راحت است و تهیه آن برای تمام فصل ها مناسب خواهد بود. نام دیگر آن دسر گل محمدی است که اصالتی کاملاً ایرانی دارد و طعم ناب و بی نظیر آن شما را بر سر شوق خواهد آورد. طرز تهیه ساده و مواد اولیه در دسترس آن نیز سبب شده است تا در کوتاه ترین زمان ممکن و به سرعت آماده شود.
طرز تهیه گل پالوده | |
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت | 20 دقیقه |
میزان سختی | کم |
100 گرم گل پالوده | 117 کیلو کالری |
طرز تهیه گل پالوده
برای میل کردن گل پالدو یا همان گل پالوده نیازی به سفر و رفتن به شهر گیلان نیست. بله، این دسر اصالتی گیلکی دارد اما به قدری سریع و راحت آماده می شود که در هر کجای این کره خاکی که باشید، می توانید آن را به سرعت آماده کنید. یک میان وعده یا عصرانه لذیذ که البته در ماه رمضان نیز به عنوان یک افطاری سبک و مقوی مورد استفاده قرار می گیرد.
مواد اولیه برای تهیه گل پالوده
شیرینی گل پالوده مانند فرنی است و کم یا زیاد کردن میزان شکر به ذائقه شما بستگی دارد. مواد اولیه این دسر در تمام خانه ها یافت می شود.
مواد اولیه | میزان مورد نیاز |
برنج | ا پیمانه |
شیر | 1 لیتر |
گل محمدی | 50 گرم |
کره | 50 گرم |
شکر | نصف لیوان |
دستور تهیه شیرینی گل پالوده
دستور تهیه این دسر که با نام دسر پالوده گل محمدی نیز شناخته می شود را در ادامه مرحله به مرحله با هم انجام خواهیم داد.
- مرحله اول: در مرحله اول از طرز تهیه دسر گل محمدی یا گل پالوده ابتدا باید برنج ها را شسته و آن ها را بدون اضافه کردن نمک از شب قبل خیس کنید.
- مرحله دوم: حالا آب برنج ها را خالی کرده و برنج را آسیاب کنید. در نهایت برنج شما به شکل خمیر در آمده که باید با 2 لیوان آب مخلوط شده و صاف شود.
- مرحله سوم: بعد از این، دو مرحله دیگر باید مجدداً همین کار را با اضافه کردن 1 لیوان آب تکرار کنید تا این گونه شیره برنج شما کاملا گرفته شود. البته ناگفته نماند که به جای برنج می توانید از آرد برنج نیز استفاده کنید. دو سوم پیمانه آرد برنج استفاده کرده و دسر خود را سریع تر آماده کنید.
- مرحله چهارم: حالا در ادامه تهیه این دسر، بعد از اینکه شیره برنج کاملا گرفته شد حالا یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. شیره برنج را درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
- مرحله پنجم: در ادامه شکر و شیر را نیز به مایه برنج خود اضافه کنید. تمام مواد را به آرامی هم بزنید و اجازه دهید که تمام مواد با حرارت ملایم شروع به پختن کنند.
نکته: نکته اینکه مدام باید این ترکیب را هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شده و ته نگیرند.
- مرحله ششم: گل های محمدی را باید از قبل شسته باشید. اگر از برگ گل محمدی تازه استفاده می کنید حالا باید به وسیله یک چاقوی تیز این گل ها را خرد کنید. اگر به جای گل تازه نیز از گل خشک استفاده می کنید، کافیست 30 دقیقه گل های خشک محمدی را خیس کرده و سپس برای خرد کردن آن ها از غذاساز استفاده کنید.
- مرحله هفتم: وقتی گل های محمدی آماده شدند آن ها را کناری قرار داده و منتظر شوید که مایه شما در قابلمه به جوش آید. تمام مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا مخلوط شده و ته نگیرند.
- مرحله هشتم: بعد از به جوش آمدن این ترکیب، دیگر نیازی به هم زدن نخواهد بود. حالا در این مرحله گل های محمدی خرد شده را به این ترکیب اضافه کنید. اجازه دهید که گل های محمدی با مایه شما به خوبی ترکیب شده و غلیظ شوند.
- مرحله نهم: بعد از اینکه مایه دسر گل پالوده گیلانی شما به جوش آمد و چند قل خورد، حالا باید زیر حرارت را خاموش کنید.
- مرحله دهم: در این مرحله طرز تهیه گل پالوده به خاتمه می رسد. آن را در ظرف های مخصوص سرو نهایی ریخته و طبق سلیقه خود با پودر گل محمدی، پودر پسته، پودر هل و پودر دارچین تزیین کنید. این دسر را هم به صورت سرد و هم به صورت گرم سرو می کنند.
دسر گل محمدی مقوی و لذیذ
در این مطلب طرز تهیه گل پالوده یا دسر پالوده گل محمدی را برای شما شرح دادیم. همانطور که گفتیم این دسر به قدری مقوی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان از آن استفاده می کنند. پس حتما مانند طرز تهیه انواع کیک و شیرینی ، این دسر را نیز در منزل امتحان کنید.
البته، اگر تمایل دارید تا چند نوع دسر وشیرینی تهیه کنید، اما وقت تهیه آن ها را ندارید، از سفارش انلاین شیرینی کمک بگیرید. به این منظور، این دسر را تهیه می کنید و مابقی شیرینی و دسرها آنلاین سفارش می دهید.
منبع: اسنپ فود