واژه غلط تماشاگرنما را چه کسی به فوتبال ایران آورد؟

به گزارش گالری ابزار زیبا، مدیرعامل اسبق باشگاه ساپیا با انتقاد شدید از کلمه به کار گرفته شده تماشاگرنما در فوتبال و رسانه ها گفت که این کلمه را برای توجیه ناتوانی خود به کار می بریم او تاکید دارد که برای به روزتر شدن فوتبال حرفه ای، باید سخت افزارها را بروز کنیم.

واژه غلط تماشاگرنما را چه کسی به فوتبال ایران آورد؟

منوچهر صالحی در گفت و گو با گالری ابزار زیبا، در مورد شماره گذاری جایگاه ورزشگاه ها گفت: شاهد آن هستیم که فوتبال در دنیا روز به روز در حال پیشرفت و توسعه است و همچنین سخت افزارها هم به روز می گردد ولی مسئولین ما همچنان آرزوی ساخت ورزشگاه دیگر مانند ورزشگاه آزادی را دارند. البته ورزشگاه هایی در سطح کشور ساخته شده ولی به عظمت و شکوه ورزشگاه آزادی نبوده و اگر بخواهیم ورزش را به سطح دنیای برسانیم باید تفکر مسئولین هم در تمامی زمینه ها دنیای گردد نه اینکه روستایی فکر کنیم و منتظر پیشرفت چشمگیر در فوتبال باشیم.

او اضافه نمود: ایجاد و نصب وسایل الکترونیکی برای کنترل بلیط و همچنین فروش آن سخت نیست و اگر این اتفاق نمی افتد حتماً تفکر دیگری در آن نهفته است. عوامل انسانی که برای ورود به ورزشگاه بلیط ها را کنترل می نمایند دوستان و آشنایان خود را بدون بلیط به ورزشگاه ها راه می دهند و این آشنا بازی ها باعث شده در این زمینه پیشرفت نکنیم. یا مثلاً اگر مقامی را برای دیدن یک بازی دعوت می کنیم شاهد آن هستیم که ده ها نفر دیگر را با خود به ورزشگاه می آورد در حالی که فقط یک بلیط برای ایشان اختصاص داده شده است.

صالحی همچنان ادامه داد: باید خجالت ها را کنار گذاشت و مسئولینی که همراهان زیادی دارند مانع از ورود همراهان آنان به ورزشگاه گردد و ضمناً احترام به آنان مسائل عاطفی را کنار بگذارند و روال صحیح کار را در پیش بگیرند که این باعث می گردد که اگر اغتشاشی صورت گرفت عوامل آن شناسایی شده و نیروی انتظامی، متخلفان را اعمال قانون نمایند.

مدیرعامل اسبق سایپا با مقایسه فرهنگ سازی در رانندگی با فوتبال گفت: دیدیم که با فرهنگ سازی که در رانندگی انجام شده اگر امروز در تهران کسی کمربند خود را نبندد ناراحت است و ما باید در فوتبال هم این فرهنگ سازی را انجام دهیم حتی اگر مجبور باشیم برخی اوقات خشن رفتار کنیم.

او با بیان اینکه فدراسیون باید تیم های متخلف را جریمه کند نه اینکه جوابگو آنان باشد، تاکید نمود: در ایران همه چیز برعکس روال خود است و در فوتبال ما هم این تناقض دیده می گردد به جای اینکه فدراسیون ها متخلفین را جریمه نمایند جوابگو تیم ها هستند و این به آن دلیل است که بلیط فروشی ها و یا حتی تبلیغات دور زمین را به باشگاه ها نسپرده ایم و فدارسیون خود این کار را انجام می دهد.

این مدیر فوتبالی با انتقاد شدید از اینکه در آمد تبلیغ تیم های تهرانی را به دیگر تیم های ضعیف می دهند، گفت: از نظر شرعی دادن درآمد حاصل از تبلیغ یک تیم بزرگ به تیم دیگر درست نیست زیرا این تیم تماشاگران زیادی داشته است و حق دارد که درآمد بالایی داشته باشد و چرا فدراسیون ها این درآمد را به تیم های دیگر اختصاص می دهند؟

صالحی در مورد برخورد نیروی انتظامی با افراد متخلف نیز گفت: متأسفانه در ورزش و حتی رسانه ها از کلمه تماشاگر نما استفاده می گردد و من از شما خواهش می کنم که یک استاد ادبیات زبان فارسی بیاورید و بگویید که این کلمه را برای شما ترجمه کند. ما برای پوشش ناتوانی خود از این کلمه استفاده می کنیم وگرنه اگر تخلفی صورت می گیرد از سوی تماشاگران بوده است و باید با اعمال قانون امنیت را در ورزشگاه ها برقرار کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "واژه غلط تماشاگرنما را چه کسی به فوتبال ایران آورد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "واژه غلط تماشاگرنما را چه کسی به فوتبال ایران آورد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید