چرا در فوتبال ایران، شکست پدر و مادر ندارد؟

به گزارش گالری ابزار زیبا، این روزها باختن و ناکامی در فوتبال ایران، صاحب ندارد و کسی حاضر نیست با واقعیت بزرگی به نام شکست رو به رو شود.

چرا در فوتبال ایران، شکست پدر و مادر ندارد؟

به گزارش گالری ابزار زیبا، از قدیم می گویند شکست، پدر و مادر نداردبه این معنی که معمولا در هنگام باختن و شکست خوردن، کسی مسئولیت آن را بر عهده نمی گیرد. این موضوع در جامعه ایرانی و به خصوص در فوتبال نمود دارد. کمتر کسی در ایران پیدا می شود که مسئولیت ایرادها و مسائل را بر عهده بگیرد و به تعبیر همین افراد، دست های پشت پرده، بدخواهان و حاشیه سازان هستند که اجازه پیروزیت را از تیم ها می گیرند.

محمود فکری سرمربی استقلال که در فصل جاری با وجود نتایج بهتر نسبت به همتایان خود در این تیم، به علت ارائه بازی های ضعیف و نه چندان زیبا مورد انتقاد است، اخیرا اظهارنظر جالبی داشته است: تعجب می کنم از برخی افراد خودی که به دنبال خنجر زدن به تیم از پشت هستند وگرنه دشمن که دشمن است از او نباید انتظاری داشت اما از خودی ها برای آرامش تیم و رسیدن به نتیجه مطلوب انتظار زیادی داریم.

این واکنش فکری به خاطر نقدها از تیمش بوده و او به جای مباحث فنی، چنین پاسخی را در واکنش به منتقدان ارائه کرده است. او حتی گفته که بدخواهان دوست ندارد تیم او پیروز شود. البته فقط محمود فکری نیست. به طور کلی در فوتبال ایران فرضیه مافیا و دست های پشت پرده یکی از عوامل ناکامی تیم ها هستند.

حتی پیروز ترین تیم ها هم در این سال ها این فرضیه را تشدید کرده اند که یکی از اضلاع ناکامی تیم ها، بدخواهان هستند که در خلال بازی دست و پای بازیکن را می بندند و نمی گذارند پیروز شود! در واقع کسی حاضر نیست مسئولیت اتفاقی را در صورت ناکامی و در مواجهه با نقدها بر عهده بگیرد.

چرا زیدان و کومان از بدخواه و دست های پشت پرده نمی گویند؟

کیلومترها دورتر و در اسپانیا هم شرایط رئال مادرید و بارسا بهتر از استقلال نیست. هر دو تیم در شرایط بحرانی به سر می برند و مربیان در شرایطی به مراتب بدتر نسبت به محمود فکری قرار دارند.

زین الدین زیدان وقتی در شرایط بحرانی سویا را شکست داد، در واکنش به اینکه تیمش در هفته های گذشته به شدت تحت فشار منتقدان قرار داشت گفت: بله! همینطور است اما این شرایط هرگز تغییر نخواهد کرد. وقتی امتیاز از دست می دهیم، انتقاد می کنند ولی من همیشه مثبت فکر می کنم.

این هم اظهارنظر رونالد کومان بعد از ناکامی های اخیر بارسلوناست که حداقل در قرن بیست و یکم بی سابقه بوده است: نحوه بازی تیم دست من است و توانایی تغییر در پست ها را دارم و تلاش می کنم تلاش های من نتیجه بخش باشند. همچنین فشرده تر کردن تمرینات و کار تاکتیکی از اختیارات من است. البته این کار هنگامی که تعداد بازی ها زیاد است و برنامه فشرده است سخت می شود. در مجموع هدفم تغییر چهره تیم است. مطمئن نیستم در حال حاضر تیم ایده آلم را در اختیار دارم یا خیر.

نکته تعیین این است که در فوتبال اروپا هر کسی وظایف و مسئولیت خود را می داند. اگر تیم زیدان یا کومان خوب بازی نمی کنند، منتقدان یا بدخواهان عامل این موضوع نیستند بلکه این مربیان هستند که تاکتیک ها و تمرین های مناسبی را برای پیروزیت تیم شان در نظر نگرفته اند و نتوانستند مشکل را حل کنند.

شاید اظهارات محمود فکری سه دهه قبل و زمانی که کسی فوتبال روز دنیا را دنبال نمی کرد، خریدار داشت اما وقتی روزانه حجم زیادی از اخبار و تصاویر مربوط به فوتبال اروپا به دست مخاطب می رسد، کسی نمی تواند با این دست سناریوها که بدخواهان عامل ناکامی تیم هستند، کامروا شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "چرا در فوتبال ایران، شکست پدر و مادر ندارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا در فوتبال ایران، شکست پدر و مادر ندارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید