خودکفایی در فراوری سرنگ با حمایت صندوق پژوهش علم وصنعت

به گزارش گالری ابزار زیبا، تهران- خبرنگاران- مدیر دفتر توسعه فناوری دانشگاه علم و صنعت با اشاره به خودکفایی در فراوری سرنگ اینفلیتور توسط محققان این دانشگاه، گفت: احتیاج کشور به این سرنگ که مشمول تحریم های ظالمانه علیه ایران است، با سرمایه گذاری دو میلیارد تومانی صندوق پژوهش و فناوری علم و صنعت رفع خواهد شد.

خودکفایی در فراوری سرنگ با حمایت صندوق پژوهش علم وصنعت

اسماعیل خان میرزا روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش گالری ابزار زیبا اظهار کرد: صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری شرکت دانش بنیان فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت، در زمینه فراوری سرنگ اینفلیتور دو میلیارد تومان سرمایه گذاری می نماید.

وی ادامه داد: دو سال به طول انجامید تا مجوز لازم برای فراوری این سرنگ از وزارت بهداشت گرفته گردد و پس از آن دانشگاه خط فراوری این محصول را راه اندازی و سرمایه گذاری های لازم را انجام داد. این مبلغ بالاترین حجم سرمایه گذاری یکپارچه بر روی یک شرکت خطرپذیر (استارتاپی) در کشور است. به گفته خان میرزا، قرارداد همکاری صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه با شرکت فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت یکم خرداد ماه امسال منعقد می گردد.

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت عنوان نمود: 10 محقق از اعضای هیات علمی و دانشجویان دکتری در انجام این پروژه تحقیقاتی همکاری داشته اند.

خان میرزا در خصوص این سرنگ شرح داد: سرنگ اینفلیتور، از تجهیزات یک بار مصرف حوزه قلب و عروق است که در عمل آنژیوپلاستی و استنت گذاری (فنر گذاری) در درمان انسداد عروق کرنری بیماران قلبی کاربرد دارد.

وی ادامه داد: سرنگ اینفلیتور مشمول تحریم های ظالمانه علیه ایران بوده و لذا واردات آن به کشور با چالش همراه است. از این محصول سالانه حدود 300 هزار عدد در کشور مصرف می گردد و در حال حاضر محصولی کاملا وارداتی است که با احتساب میانگین قیمت 15 برای هر سرنگ، سالانه معادل 4500000 یورو ارز برای خرید این سرنگ از کشور خارج می گردد؛ ضمن آنکه به دلیل کیفیت بالای این محصول، قابلیت رقابت با نمونه های خارجی در بازار بین المللی وجود دارد.

خان میرزا در ادامه عنوان نمود: خط فراوری سرنگ اینفلیتور در منطقه ویژه مالی مهرشهر کرج راه اندازی شده است و شرکت دانش بنیان فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت در سال 120 هزار از این سرنگ را فراوری می نماید.

وی اظهار کرد: این محصول از سوی بیمارستان های شهید رجایی، آتیه ، تهران، شهید چمران و مرکز قلب تایید شده است.

مدیر دفتر توسعه فناوری دانشگاه علم و صنعت توضیح داد: با توجه به سرمایه گذاری قابل توجه صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در شرکت فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت، پیش بینی می گردد احتیاج کشور به این سرنگ با استفاده از توان داخلی به طور کامل رفع گردد.

خان میرزا با اشاره به اقدامات مورد احتیاج برای فراوری بیشتر محصولات فناورانه، توضیح داد: احتیاج است مسئولان دانشگاه به دستاوردهای پژوهشی محققان اعتماد نمایند و با توجه به اعتباری که آنها در بیرون از دانشگاه و جامعه دارند، سرمایه ها را جذب نمایند و ریسک محققان برای تجاری سازی را کاهش دهند.

وی ادامه داد: تجاری سازی ایده ها در دانشگاه علم و صنعت حجم مطلوبی دارد و حدود 250 محصول فناورانه در حوزه کامپوزیت، پزشکی، هوا فضا، آب و محیط زیست شناسایی شده است که دانشگاه حمایت های لازم را پیگیری می نماید.

مدیر دفتر توسعه فناوری، تجاری سازی و کارآفرینی دانشگاه در پژوهشگاه دانشگاه علم و صنعت اظهار کرد: چرخه تجاری سازی احتیاج به حمایت های بیشتر دانشگاه و شرکت های خصوصی دارد، اما حمایت های منسجم در فرآیند تجاری سازی کم رنگ است. اگر محققان کار علمی را انجام دادند بعد از آن می توانند این راستا را به راحت طی نمایند و به تجاری سازی برسند.

وی اضافه نمود: مهمترین مانع ورود، استفاده و توسعه از محصولان فناورانه به بازار جو فرهنگ عمومی است که مردم و دولت به استفاده از محصولات داخلی اعتماد نمی نمایند.

گفتنی است، شرکت دانش بنیان فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت به همت جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران و با هدف بی احتیاجی کشور به واردات تجهیزات پزشکی، در راستای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی به منظور فراوری و ایجاد اشتغال، پایه ریزی شده و تاکنون اقدام به توسعه محصولات مختلفی مانند سرنگ اینفلیتور، تی.آر.بند، دستگاه آووکسی متر و لام مخصوص آن، کیت تشخیص ACT، کیت PTCA (قطعات وای، تورک و نیدل آنژیوگرافی) نموده است.

دانام**9465**1584

منبع: ایرنا

به "خودکفایی در فراوری سرنگ با حمایت صندوق پژوهش علم وصنعت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خودکفایی در فراوری سرنگ با حمایت صندوق پژوهش علم وصنعت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید